Optimální stravování pro pracovní den
Popis kurzu:
Jídlo během dne je jedním z našich hlavních hnacích motorů, proto se nabízí otázka, kdy a co během dne jíst, abychom během pracovního zápřahu z jídla co nejvíc vytěžili. Díky kurzu pochopíte, že správné načasování jídel dělá divy, a zjistíte, jak si nastavit systém stravování tak, aby Vám vyhovoval.
Registrovat se
Co Vás v kurzu čeká:
1 Úvod (0:32)
2 Optimální počet jídel v průběhu dne (8:25)
3 Jak jídlo načasovat (5:11)
4 Snídaně (5:46)
5 Obědy (5:39)
6 Večeře (1:32)
7 Svačiny (3:01)
8 Závěr – jak si zamlsat (1:23)
Pro koho je kurz určen:
Tento kurz je určen pro všechny uživatele Eduwinu, zejména ale pro osoby vystavené stresu nebo mající náročnou práci.
Lektoři:
Ing. Petr Havlíček
Uznávaný výživový specialista, který se v oboru pohybuje přes 20 let. Pomohl se změnou životního stylu tisícům lidí, včetně známých osobností a vrcholových sportovců např. Kateřina Neumannová, Tomáš Dvořák, Roman Šebrle, Petra Kvitová.
Mgr. Adela Skoupá
Vedoucí týmu specialistů v Centru Petra Havlíčka. Více než 5 let působí jako odborný konzultant v Centru Petra Havlíčka. Při své práci se opírá o výsledky funkčních diagnostických testů a studií. Aktivně publikuje v periodikách jako jsou: Dieta, Maminka, Moje psychologie, Žena a život, Mladá fronta.